Over Blendit Power

laadpaal advies van Blendit Power

Blendit Power staat je bij voor een advies en ondersteuning bij een vraag over je meterkast.

Het aandeel van elektrische apparaten bij bedrijven en consumenten stijgt, denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp, zonnepanelen of een laadpaal. Het ‘kruispunt’ waar deze stromen samen komen is je meterkast.

Blendit Power zorgt voor een inzicht in de jungle van de elektriciteitsaansluiting. Met onze expertise weet jij exact welke mogelijkheden er binnen jouw stroomtoevoer zijn. Onze inzichten kun je gebruiken om het aantal elektrische apparaten uit te breiden of om bijvoorbeeld te besparen op je energiekosten.

De oorsprong van Blendit Power

Het team heeft ruime ervaring opgedaan in productie en inzet van batterijen, levering en installatie van warmtepompen en het beheer van elektrische laadpalen.

Door deze ervaring uit de praktijk kijkt het team middels een technisch commercieel oogpunt naar mogelijkheden binnen de grenzen. Wij geloven een leidraad te zijn voor al die ondernemers, gebouwbeheerders en facility managers die door de bedrading de meterkast niet meer zien.

Stijgende energieprijzen, verplichtingen vanuit de overheid en beperkingen vanuit de netbeheerder komen niet tegemoet aan de (duurzame) wens die jij met je onderneming wil varen.

over blendit power com

Wat doet Blendit Power

Blendit Power helpt je bij het onderzoeken van de mogelijkheden binnen de bestaande situatie, voorsorteren op een toekomstige uitbreiding en begeleiden bij een aanpassing in je meterkast. Dit doen wij onder andere door onderstaande diensten aan te bieden:

Exact inzicht in jouw verbruik? Dan zoom je diep in op jouw meterkast. Wij kunnen een compleet rapport opstellen met meetgegevens, grafieken én verhelderende conclusies in begrijpelijke taal. Zo word je wegwijs in je eigen meterkast.

Wil je naast een meetrapport ook weten waar je aan toe bent wanneer je weet welke mogelijkheden je hebt met je beschikbare energie? Dan kunnen wij jou daarin adviseren om een keuze te maken in een overvolle wereld van aanbieders & installateurs.

Rapportages bieden inzicht en conclusies waar je zelf een vervolg aan kunt geven. Blendit Power biedt naast deze rapporten ook begeleiding bij realisatie van jouw wens en kan, indien gewenst, met jouw partner of installateur het project afronden.


Concreet heeft het team van Blendit Power ervaring in verschillende takken van warmte- en elektrotechniek. Of het nu gaat om contact met de netbeheerder, aanpassingen in de meterkast of het opladen van elektrisch bouwmaterieel waardoor de klus geklaard wordt. Blendit Power staat jou bij in advies en ondersteuning en kan jou middels gemeten data aantonen wat er mogelijk is.

Wil je meer weten wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande contactpagina.

Contact met Blendit Power

Wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?.